آخرین اخبار
کد مطلب: 81601
امام جمعه شهرکرد از کيفيت برگزاري کنسرت هاي موسيقي انتقاد کرد
تاریخ انتشار : 1393/10/20 08:59:16
نمایش : 4174
نماينده ولي فقيه در چهارمحال و بختياري و امام جمعه شهرکرد از کيفيت برگزاري کنسرت هاي موسيقي انتقاد و گلايه کرد.
به گزارش سلام لردگان؛حجت الاسلام 'محمد علي نکونام ' در خطبه هاي اين هفته نماز جمعه شهرکرد در مصلاي بزرگ امام خميني (ره) اين شهر افزود:مردم و علما و روحانيون نسبت به برگزاري کنسرت هاي پياپي، دغدغه هاي خود را مطرح کرده اند و از برگزاري اين کنسرت ها انتقاد دارند.


وي يادآور شد:در شهري مانند شهرکرد که کنسرت هاي مختلفي برگزار مي شود ،مردم و روحانيون نارضايتي و گلايه هاي خود را بارها اعلام کرده اند.

به گفته وي،اين موسيقي ها ،لهو و لعب است و در خدمت جامعه اسلامي نيست و مسوولان نسبت به برگزاري اين موسيقي هاي حرام و ترويج آن بايد هوشيار باشند.

نماينده ولي فقيه در چهارمحال و بختياري و امام جمعه شهرکرد تصريح کرد:تعدادي از تماشاگران و مخاطبان کنسرت ها نيز با چهره ها و لباس هاي زننده در جمع حاضر مي شوند که متاسفانه تعدادي از کنسرت ها با همين وضعيت، در مناسبت هاي ديني برگزار مي شود.

نکونام يادآور شد:اين که کنسرتي به مناسبت هفدهم ربيع الاول به اين شکل برگزار مي شود ،خلاف است چرا که پيامبر اسلام و حضرت امام صادق عليه السلام با هر گونه حرکت بر خلاف دين اسلام مخالف بوده اند.

وي،جايگاه موقوفه ها را در جامعه اسلامي مهم دانست و گفت:موقوفه ها متعلق به فرد نيست و شرع مسوول موقوفه هاست و بايد همه نسبت به موقوفه ها حساس باشند.

نماينده ولي فقيه در چهارمحال و بختياري و امام جمعه شهرکرد هفدهم ربيع الاول را تبريک گفت و تاکيد کرد:وحدت ،نياز اساسي جامعه اسلامي در برابر تفرقه افکني دشمنان است.

نکونام تاکيد کرد:جايگاه ولي فقيه در جامعه اسلامي ،جايگاه ديني است و نمي توان آن را با جايگاه هاي ديگر قياس کرد، چرا در واقعه غدير ارا مردمي مطرح نبود و انتصاب ولي فقيه ،پيام خداوند بود.

وي ياداور شد:در مساله 'سقيفه ' نيز عده اي به بهانه هاي مختلف، امام علي عليه السلام را خانه نشين کردند.

به گفته وي،دشمن از هر حرفي که مسوولان از تربيون هاي مختلف مي زنند ،سوءاستفاده مي کند و بايد در اين باره همه هوشيار و بصيرت باشند.

نکونام ،به ديدار مردم قم با مقام معظم رهبري اشاره کرد و گفت:مردم با بصيرت قم در نوزدهم دي ماه 56مانند مردم بصير ايران در نهم دي ماه 88 در برابر فتنه ها ايستادند.

ائمه جمعه سراسر چهارمحال و بختياري در خطبه هاي اين هفته نماز جمعه شهرهاي مختلف استان،عيد ولادت پيامبر صلح و دوستي و امام ششم شيعيان را تبريک گفتند.

منبع: ايرنا

 
انتهاي پيام /*
 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 



جهت عضويت در کانال های خبري سلام لردگان روی تصاویر کليک کنيد
پیوند
سايت رهبري

دولت

مجلس